בעיות בעיכול

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול

13/10/2013 | 21:29 | מאת: עידו

שלום, אני סובל מספר חודשים מבעיות בעיכול וזה מעבר לכאב הפיזי כבר מתיש אותי נפשית ואני אובד עצות. להלן התסמינים: אחרי אוכל לרב צרבות ולעיתים בחילות מציקות, כך שאני צריך כל רגע לשתות מים ולהרגיש חלקיקים יורדים בושט. אין שלשולים בכלל. כל בוקר בחילות בלבד וחוסר תאבון, אם אני מצליח לאכול בכוח קרקרים או לחם הבחילה עוברת אך זה קשה. כשאני מתעורר מאוחר אני מרגיש מעולה ! למשל בשבת האחרונה עבר עלי יום שלם ללא שום בעיה. לסיכום, בחילות בבוקר וחוסר תאבון - הרגשה שאוכל עולה וכמו לחה תקועה בגרון. אחרי אוכל לרב צרבות ולעיתים בחילות. לפני כחודשיים שלושה הכל היה תקין והייתי אוכל מידי בוקר כמו נורמלי. נקבע לי תור לרופא גסטרו אך לסוף דצמבר וזה רחוק מאד. תודה רבה מראש !

בן כמה אתה? אם אין לך מחלות רקע, אני מציעה כי רופא המשפחה שלך ימלא טופס גישה ישירה לגסטרוסקופיה כך שתוכל לקבל תור מהר לבדיקה עוד לפני שתגיע למרפאה.

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול