שאלה

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול

12/10/2013 | 07:09 | מאת: מאלכ

שלום לפני שנה וחצי במהלך צום הרמדן השתמשתי בנרות גליצרין הדבר גרם לתלות והתחלתי להשתמש בהם כל החודש, לאחר שהפסקתי לא הצלחתי שיהיו לי יציאות, הרופאה אמרה לי לקחת נורמלקס ולקחתי חצי שנה אחרי כן ניסיתי להפסיק ולא הצלחתי, עברתי לכוס מיץשזיפים על כיבה ריקה וזה עזר, מאז אני ברצף לוקחת את המיץ שזיפים ולאחרוה אני צריכה להוסיף ושותה כבר 2 כוסות בבוקר על כיבה ריקה זה מאוד מדאיג אותי שכן לפני שנה וחצי כשהעניין התחיל היו לי יציאות תקינות אני בת 34 לא מאוד פעילה גופנית עקב נכות ברגל האם העובדה שאני צריכה להעלות את מינון המיץ מעידה על הדרדרות? אני לא רוצה לחזור לנורמלקס בגלל מחקרים שקראתי על החומר שקיים בו ברשת, יש לנו בית אנשים רבים שחלו במחלות ממאירות ואני לא רוצה לתת לתעשיית התרופות להפוך אותי לזומבי שלה ולחלות לאחר מכן בעוד מחלות שאני אזדקק לעוד תרופות האם יש לכם עצה עבורי? אני שותה כ3 בקבוקי מים גדולים ביום ואוכלת הרבה ירקות ופירות שיש בהם סיבים תודה רבה מאלכ

כמובן שאם עלייך להגביר את שתיית המיץ זה יכול להעיד על הידרדרות אבל הייתי ממליצה גם לבדוק תפוקדי בלוטת תריס. איני יודעת מה קראת על נורמלקס, אך זה חומר על בסיס החומר הכנה לקולונוסקופיה שבו אנו משתמשים, וזה חומר שלא נספג בגוף ולא גורם נזק. אז את יכולה להמשיך להשתמש.

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול