כאבים וריח רע מהפה בזמן רעב

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול

07/10/2013 | 19:46 | מאת: malish

לרופאים שלום בגיל 16 התחילו לי צרבות רבות פניתי לרופא ונשלחתי לעשות גסטרוסקופיה ומצאו אצלי כיב קיבה בתריסריון טופלתי בטיפול משולב. מאז כל כמה שנים אני עובד מבחן נשיפה ל HP היום אני בן 28 עדיין סובל מצרבות מידי פעם (בעיקר כאשר איני מקפיד על תזונה)ועברתי עוד 2 גסטרוסקופיות והכל נמצא תקין מאז בכל אופן אני מרגיש כאבים בזמן רעב ממושך של מעל 5 שעות והבל פי לא נעים בכלל. מה עליי לעשות ולמי עליי לפנות? הנושא הזה מציק לי מאוד אגב בדקו אצלי גם צליאק ונמצא שלילי. אשמח לתגובה תודה ויום טובייכככ

אם יש ארועי צרבת בתדירות גבוהה מציעה לקחת באופן קבוע לוסק או אומפרדקס פעם ביום, בבוקר, ואחרי עשרים דקות לאכול משהו אחרת הכדור לא עובד. לגבי הבל פה, צריך לבדוק אצל שיננית שהכל תקין. אבל יכול להיות שיש חומצה שעולה (היא גם עושה את הצרבת) והיא זאת שעושה את הריח לא נעים.

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול