שלשול כל יום

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול

06/10/2013 | 14:40 | מאת: סיליה

אני סובלת המון משלשולים חוזרים, אחרי כל הבדיקות הרופאה טוענת שאני סובלת ממעי רגיז, כי לא מצאו שום דבר אחר. בשבועות האחרונים אני ממש סובלת משלשול כל יום. בבוקר יש לי יציאה רכה יחסית ואז בצהריים-ערב שלשול. וככה כל יום. זה כבר בלתי נסבל, אני ממש חיה על קל בטן ותה קמומיל וזה לא עוזר.. מה אפשר לעשות?

יש דרכים אחרות לטיפול בארועי שילשול על רקע מעי רגיז, אבל לקחת באופן קבוע STOP IT. או לקחת קולוטל. אבל אני חושבת שכדאי לקבוע תור לרופא בבמרפאה גסטרואנתרולוגית בצורה מסודרת.

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול