נורמלקס

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול

01/10/2013 | 18:17 | מאת: נורמלקס

שלום לקחתי היום נורמלקס כיוון שיש לי עצירות כרונית מזה הרבה זמן יש לי כמה שאלות: 1.מתי כדאי לקחת את התרופה? 2.כיוון שיש לי עצירות כרונית חשבתי אולי לקחת כוס ביום וכוס בלילה-מה אתם אומרים? 3.כתוב באתר של נורמלקס שאין צורך בשתיה מרובה: הרוקח אמר לי שאם לא אשתה לפחות 10 כוסות מים ביום הנורמלקס יגרום לפעילות הפוכה-אציין שאני רוב הזמן עם בקבוק מים מאז ומתמיד- לא יודע למה בדיוק-פשוט רוצה לתת כמה שיותר מידע... 4.אשמח לתשובות בהקדם ובכלל איך לסייע לפעילות הנורמלקס...תודה.

כמו שאתה לוקח - בוקר וערב זה בסדר או פעם ביום לא חשוב מתי . לגבי שתייה זה נכון שבעצירות יש לשתות הרבה מים .

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול