כאב בטן שמאלית תחתונה

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול

19/09/2013 | 11:06 | מאת: לירון

שלום, אני בת 26, סובלת למעלה מחודש בכאב עמום בבטן השמאלית תחתונה. במהלך החושדש פיתחתי שלשולים, הקאה פעם אחת ובחילות, לאחר שבוע הרגשתי טוב יותר אך הכאב בצד שמאל תמיד קיים. לפעמים מאוד מורגש ולפעמים פחות. יש לציין שעברתי את כל הבדיקות הגניקולוגיות- הכל תקין. בדיקות דם- תקינות. בדיקת שתן- תקין בדיקת צואה - תקין. הרופאת משפחה טוענת שכנראה מדובר בוירוס. האם לחכות שזה יעבור למרות שעבר כבר חודש או לדרוש בדיקות נוספות? תודה רבה מראש, לירון

מציעה שתחכי עוד. אם יימשך מעל שלושה חודשים פני למרפאה גסטרואנתרולוגית להמשך בירור.

24/09/2013 | 00:11 | מאת: בתי

היה לי מלט לימפומה בקיבה לאחר טיפול תרופתי משולש זה עבר העים ידוע בספרות הרפואית על מי שעשה ניתוח קיצור קיבה לאחר שהחלים ממלט לימפומה

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול