כאבים באיזור הוושט

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול

15/09/2013 | 20:49 | מאת: אילנה

שלום רב. כחודש אני סובלת מכאבים ברם הבטן יותר נכון בחזה שמקרים לגב העליון גיהוקים צרבות חזקות הרגשה שמשהו תקוע בגרון תחושת חולי וחולשה; ירדתי במשקל, חוסר תאבון. עשיתי גסטרוסקופיה . הרופא ראה דלקת ברירית הקיבה ולקח דגימה. היום הגיעה תשובה שהביופסיה תקינה ברוך השם. אם זה לא הליקובקטר אז מה יכולה להיות הסיבה שגורמת לי לסבל עה רב?! ומה יכול להיות הטיפול? תודה רבה מראש

יכול להיות שמדובר בחומצה שעולה ועושה כאבים ברום הבטן. צריך לבצע ניסיון טיפולי בלוסק - אומפרדקס, במינון 20 מ"ג פעם ביום, בבוקר, חצי שעה לפני האוכל למשך כחודשיים ולראות אם עוזר. כמו כן נא לבצע סונר בטן לשלול אבנים בכיס מרה כגורמים לכאבים ברום הבטן. נא לפנות לרופא המשפחה לקבלת התרופה והסונר.

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול