עודף חומציות הקיבה ועייפות כרונית

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול

12/09/2013 | 22:06 | מאת: עליזה

שלום קוראים לי עליזה.בעבר סבלתי מהלקובקטר פילורי וטופלתי.אך עכשיו אני מרגישה כבר שנים,אי נעימות בבטן ואני מרגישה איך המערכת העיכול שלי מעכלת את האוכל ממש במיוחד בשכיבה.הבדיקות דם שלי תקינות וכן גם צילום הבטן העליונה והחזה.ויש לי כמה שאלות 1:איך אפשר לטפל בזה בדרך הכי מהירה שיש ולמי לפנות בלי לחכות חודשים לתור ו 2:האם החולשה והעייפות כרונית הקשה שיש לי קשורה לבעיה,,?3:ומה אני עושה בנתיים ואוכלת כדי להקל על הכאבים והחולשה

האם בעבר ביצעת תבחין נשיפה לוודא הכחדה של החיידק שהיה לך? עד בירור לבינתיים תנסי אומפרדקס פעמיים ביום, במינון 20 מ"ג, בוקר וערב, חצי שעה לפניה אוכל. בת כמה את? כל זה לא במקום ייעוץ מסודר במרפאה לגסטרואנתרולוגיה. ייתכן ואת צריכה גסטרוסוקפיה.

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול