ללא אבחנה

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול

08/09/2013 | 11:45 | מאת: דן

שלום רב, אמא שלי כבת 70 בריאה באופן כללי. סובלת מזה כמה חודשים מבעיות בעיכןל מזון.כלומר היא משתעלת הרבה והנשימה שלה "כאילו" נתפסת.. שומעים בזמן הדיבור של את הנשימה, והרבה פעמים מקיאה בלילה את המזון שאכלה. היא ירדה גם במשקל . טופלה בסירופ לשיעול, כדורים נגד אלרגיה ואומפרדקס 20 מ"ג פעם ביום, עכשיו העלו לשניים ביום. עברה בדיקת גסטרו, צילום ושט וצילום ריאות , הכל תקין ועדין כל תופעות הלוואי קיימות ומאד מפריעות לה לשגרת החיים. היום היתה כתבה בידיעות אחרונות על דלקת אאוזינופילית ..האם יכול להיות שהיא סובלת מזה? כיצד ניתן לאבחן, לאיזה רופא לגשת? תודה מראש, דן

דלקת אאוזינופילית פוגעת בוושט וגורמת קשיי בליעה. אתה מתאר ארועי הקאה, הפרעות נשימה. כל זה לא קשור לדלקת אאוזינופילית. אם עברה בדיקת גסטרוסקופיה ולא ראו דבר מיוחד סביר להניח שאין לה.

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול