התקפים של מע' העיכול

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול

28/08/2013 | 16:00 | מאת: ליאת

אני סובלת כבר ארבעה חודשים מהתקפים של שלשולים , בחילות ועד לפני חודשיים היו גם הקאות. ישנו שיפור בחודשיים האחרות בתדירות ובעוצמת ההתקף.בדיקות הדם והצואה שעשיתי היו תקינות וכן בדיקות הגסטרוסקופיה והקולונוסקופיה. אני נמנעת מאוכל שמן, סוכר , ירקות טריים ולאחרונה גם הורדתי גלוטן ולוקחת פרוביוטיקה ועם זאת עדיין סובלת מהתקפים. אני לוקחת קל בטן שעוזר לי. האם יש בדיקות אחרות שיכולות להצביע על הבעיה? אני כבר נואשת, מה לעשות ?

יש עוד הרבה בדיקות שניתן לבצע. לגבי ההקאות אולי יש לך התרוקנות קיבה איטית, ואז צריך מיפוי התרוקנות קיבה. לגבי השילשולים אולי מדובר בצליאק. איני יודעת אם לקחו לך ביופסיות ממעי דק בזמן הגסטרוסקופיה. אנא פני בצורה מסודרת למרפאה .

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול