כאבים בקיבה

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול

27/08/2013 | 14:33 | מאת: אור

אני בת 28, אני סובלת כארבעה חודשים מאי נוחות כמעט תמידית בבטן, בעיקר בטן עליונה שמאלית, כולל בחילות, יציאות רבות, קיבה רכה, רגישות. לפני כשבוע וחצי היה לי התקף של כאבי בטן חזק שנמשך כל הלילה והתמקד בצד שמאל בבטן העליונה כלל בחילות וחום נמוך. לאחר שלושה ימים עשיתי בדיקות דם שמצאו ערך crp 22.8 וערך amylase 142 הרופא אמר שנראה לו שהכל תקין למרות תוצאות אלו. אולי יש לציין שלפני שנה וחצי עברתי כריתת כיס מרה בשל אבנים, פוליפ גדול (קוטר 1.6 ס"מ).

כדאי להשלים בירור עי סונר בטן ולפנות עם התוצאות לגסטרואנטרולוג

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול