קרוהן ופוליו

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול

22/08/2013 | 17:35 | מאת: דוד

אני חולה קרוהן,מטופל כעת ב50 מ"ג אחיניות שלי עשו חיסון לפוליו,האם זה אומר שאסור לי להפגש איתם 6 שבועות? ומה זה אומר לגבי ילדיי? האם אני יכול לחסן אותם? ואם אפשר להפגש,איך נמנעים מהדבקה? תודה

22/08/2013 | 17:36 | מאת: דוד

מדובר כמובן על 50 מ"ג אימוראן

אחיניות שלי עשו חיסון לפוליו, האם זה אומר שאסור לי להפגש איתם 6 שבועות? -- אני מעדיף לקרוא לזה "לא מומלץ" מאשר "אסור" ומה זה אומר לגבי ילדיי? -- גם האם אני יכול לחסן אותם? -- לא ואם אפשר להפגש, איך נמנעים מהדבקה? הוירוס (כולל גם המוחלש של החיסון) עובר בצואה - לשתוף ידיים לאחר שימוש בשירותים ולפני ארוחות

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול