בדיקה אנדוסקופית

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול

19/08/2013 | 14:30 | מאת: איילת

שלום, ביצעתי בדיקה אנדוסקופית בעקבות גרפסים ועלייה של אוכל ושתייה מיד לאחר האכילה והשתייה וגם אני מועמדת לניתוח בריטארי, להלן הבדיקה: ושט: חיבור ושט קיבה 36 רירית תקינה קיבה: בוצע רטרופלקציה בפונדוס וגוף רירית יחסית שקופה לכלי דם תת רירית (3) פודנס-גוף מס' פוליפים זעירים בין 2-3 ממ (2) באנטרום דלקת קלה-שיטחי אנטרלי פרפילורי (1) תריסריון תקין. מלבד זה שאני צריכה לחכות לתשובה של הביופסיות ניתן לומר ממה יש לי את העלייה של האוכל והשתייה? תודה רבה :)

האנדוסקופיה לא מסבירה מדוע האוכל עולה. אבל אצלך כנראה התשובה היא המשקל העודף

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול