תחושת חמיצות בחלל הפה

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול

16/08/2013 | 15:09 | מאת: יעל

בשבועות האחרונים סבלתי מבעיות בבטן שילשולים קיבה רכה וגם חוסר תיאבון. בדיקות צואה שנשלחו למעבדה היו שליליות. לפני כשבוע עברתי בדיקות קולונוסקופיה וגסטרו סקופיה שגם היו תקינות. לאורך כל הזמן הזה אני סובלת מחמיצות נוראה בחלל הפה. אין לי צרבת!!!

גם אם אינך חשה צרבת, ייתכן ויש חומצה אשר עולה. אנו יודעים שיש אנשים שיש חומצה שעולה ולמרות זאת בדיקת הגסטרוסוקפיה שלהם תקינה. (2/3 מהחולים עם רפלוקס הם כאלה שבדיקת הגסטרוסוקפיה שלהם תקינה). לכן לדעתי בכל זאת שווה לבצע ניסיון טפולי באומפרדקס ולראות אם החמיצות נעלמת. אנא קבעי תור לרופאת המשפחה או לרופא גסטרואנתרולוג

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול