קוליטיס איסכמי

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול

03/08/2013 | 17:30 | מאת: עידית

שלום רב, אבי היקר בן ה-74 עבר ניתוח לפני חודשיים לתיקון אנוריזמה באאורטה. עקב מיקום בעייתי של האנוריזמה נערך הניתוח זמן רב. כתוצאה מכך סובל אבי מקוליטיס איסכמי(בדרגה בינונית-קלה). מטופל בבית ע"י אופטלגין 3 פעמים ביום לשכוך כאבים והורדת חום.מקבל תזונה רגילה. כאבים לאורך כל היום בעוצמה משתנה (למעט בלילה) וחום לפני קבלת האופטלגין כ 37.4-37.8, שאלותי, כמה זמן אורך תהליך ההחלמה? האם זקוק לתזונה מיוחדת? אבי חלש, ישן הרבה , יציאות מספר פעמים ביום לא דמיות . מודה על התשובה, בתו.

כמה זמן אורך תהליך ההחלמה? -- מס' שבועות האם זקוק לתזונה מיוחדת? -- לא

03/08/2013 | 19:22 | מאת: עידית

ראשית תודה על תשובתך המהירה, רציתי להוסיף ולשאול האם חום ועייפות רבה אופייני למצב? טיפול באופטלגין בלבד? כמו כן מספר שבועות כדבריך אורך תהליך ההחלמה, אבי סובל כבר חודשיים, זה סביר?

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול