שאלות לאחר גסטרוסקופיה

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול

19/07/2013 | 16:32 | מאת: נטלי

שלום ד"ר בת 32 בריאה, לפני כ חודש התחילו כאבים ברום הבטן עם התקפי בחילות והקאות פעם בשבוע בערך. תוצאת בדיקת נשיפה התקבלה שלילית. עברתי אתמול בדיקת גסטרוסקופיה ויש לי מספר שאלות: ממצאי הבדיקה: פוליפים קטנים רבים עד 5 מ"מ בגוף הקיבה ומראה אופייני של פונדיק גלנדס פוליפ. הגדולים נדגמו. 1. האם הימצאות פוליפים מרובים זו תופעה שכיחה? 2. מה גורם להם והאם הם מצריכים טיפול? 3. מה זה פונדיק גלנדס פוליפ? 4. לפני כשנה נמצא לי פוליפ ברחם שהוסר. האם יש קשר? תודה מראש, נטלי

פוליפים אלו מאד שכיחים - שפירים והרבה פעמים נובעים משימוש בכדורי אומפרדקס . אין קשר לפוליפ ברחם

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול