תסמונת המעי הרגיז

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול

13/07/2013 | 18:36 | מאת: יעקוב

אני סובל מתסמונת המעי הרגיז כבר 4 שנים זה מתבטא בבבחילות חזקות כול בוקר ונפסק לאחר הצהריים בערך ב 12:00-13:00 בלי יוצא מהכלל הרגשה רעה בבטן חוסר תאבון כתוצאה מהבחילות יציאות רבות לשירותים כצוצאה מזה אי נוחות בבטן והרגשה רעה וגורם לדיכאון ועצבים וזה משבש לי את מהלך חיי. לגבי הבחילות יש ימים שזה נמשך לאורך כול היום . ככה 4 שנים במהלך שנים הלו נפגשתי עם שתי מומחים - אך הטיפול שלהם לא עזר כלל הם לא מצאו את התרופה הנכונה שיכולה לעזור לי. רופא המשפחה נתן לי תרופות בשם מודל זה הפחית בצורה קטנה את הבחילות אך שער התסמינים נשארו. ושאלותי הם 1: האם יש תרופה שיכולה להוריד בצורה משמעותית את כול התסמינים הנ"ל 2. האם יש לכם תרופות כולשהם שטתם יכולים להמליץ לי ?

אפשר לנסות תרופות אנטידיכאוניות ואם גם זה לא עודזר כדאי ללכת לרפואה אלטרנטיבית - רפלקסולודיה , דיקור סיני או היפנוזה

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול