תשובות גסטרוסקופיה

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול

03/07/2013 | 19:40 | מאת: דוברת בצלאל

שלום ד"ר ליכטנשטיין, זרת דוברת. ביקרתי במרפאתך לא מזמן וסוף סוף היום ביצעתי את הבדיקה המיוחלת בה נמצא כך: ושט תקין, מעבר ושט קיבה תקין בגובה 42 ס"מ. קיבה כולל היפוך תקינה. שוער תקין. בצל התרסריון תקין. המעבר לחלק השני נראה מוצר מעט עם קושי להתקדם ודפורמציה במיקום, ללא נצפה ממצא מוקוזלי חלק שני תקין. אבחנה אנדסקופית: DUODENAL ANOMALY. נלקחה ביופסיה מהאנטרום. היא כתבה המלצות שיש להשלים בירור ע"י CT בשאלה של SMA SYNDROME. מה פשר הדברים? האם כל הסבל שאני עוברת קשור לתרסריון שלא נבדק במלואו ולא נלקחו ממנו ביופסיות? יש לי גם את הבעיה של הירידה במשקל ואני יודעת שלעיתים זה קשור לתרסריון. האם הבדיקה תקינה ואפשר מעט להירגע? האם חייבים סיטי בטן? זו בדיקה עם המון קרינה. פשוט רציתי לשים מזור לכאביי.

09/07/2013 | 08:15 | מאת: דוברת בצלאל

תודה רבה. אשמח אם תוכלי לענות על שאלותיי. אני מאוד לחוצה.

09/07/2013 | 12:02 | מאת: דוברת בצלאל

תודה. יש לי תור אליך רק ב-25.7. בינתיים תוכל לחוות דעתך על המצב? זה מאוד יעזור לי

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול