בדיקה

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול

03/07/2013 | 12:47 | מאת: טלי

פניתי לגסטרו והתלוננתי בפניו על כאבי בטל כרוניים שזה מגיע עד כדי שאני מתפתלת על ריצפה והיציאות שלי בצורה של נזלת סליחה שאני משתפת הגסטרו הפנה אותי לבדיקות דם עשיתי ו-CRP התשובה 2.72 לפני חצי שנה היה 1.80 על מה זה מעיד ?? אני גם רוצה להוסיף שיש לי אנמיה כרונית וחוסר ויטמין B12

מדובר בבדיקת דם לסמני דלקת - גבוה אז ועכשיו כאב בטן, שלשול וסמני דלקת בדם עלולים להעיד על דלקת מעי כרונית (כמו מחלת קרוה'ן לדוגמה) - שווה פניה לגסטרואנטרולוג והמשך בירור (קולונוסקופיה, CT מכוון למעי דק)

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול