שלשולים

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול

28/06/2013 | 12:11 | מאת: שמרית

אני אובדת עצות כבר לא יודעת מה לעשות. אני חולת fmf ומטופלת בקולכיצין מגיל 8. מהצבא החלו להופיע שלשולים אחת לחודש הרופאים תמיד אמרו לי שזה מהקולכיצין בחצי שנה האחרונה אני סובלת משלשולים מיימים כחמש פעמים ביום אני לוקחת פינק ביסמוט.. אני כל יום בבית כי אני לא מסוגלת לעזוב את השירותים. ביצעתי בדיקות דם וצואה ששללו אמבות פרזיטים וחיידקים אני כבר לא יודעת מה לעשות. אני בת 22 ולא יכולה להתנהג בהתאם לגילי לבלות לצאת ללמוד לעבוד.. מה עוד אוכל לעשות?

עלייך לעבור קולונוסקופיה עם ביופסיות מהמעי

29/06/2013 | 17:02 | מאת: שמרית

ד"ר תודה על התשובה המהירה, אין סיכוי להימנע מהבדיקה הזאת? או לנסות בדיקות אחרות קודם? אני כמעט בטוחה שאני לא מסוגלת נפשית ופיזית לעבור את הבדיקה הזו..

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול