בדיקת VIP בדם

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול

24/06/2013 | 20:06 | מאת: רותי

שלום, בני בן 16 משלשל וסובל מכאבי בטן כל הזמן עבר את כל הברורים והיום לקחו בדיקת VIP בדם בירושלים.הוא עבר את כל בדיקות ההדמיה ולא היה ממצא ,והוא סובל כל הזמן גם אם הוא לא אוכל,כאבי בטן עם התכווצויות שלשולים עייפות הרבה פעמים מתעורר בלילה מכאבי בטן. לבעלי היה כרצינואיד בקיבה ועבר כריתת קיבה מלאה.אני מאוד מודאגת כי הילד סובל ועדיין לא מקבל טיפול שעוזר ניסינו כל מיני כדורים למעי רגיז ולהקלת כאבי הבטן אך ללא הועיל. הייתי רוצה בבקשה גם את חוות דעתכם בנושא. תודה מראש. רותי.

זה לא ממש רציני לתת חוות דעת על ילד משלשל -כשהפרטים שנתת לי ממש דלים - צריך להשלים בירור מקיף ולטפל בהתאם וזה לא יכול להיות על דף מחשב

27/06/2013 | 09:02 | מאת: רותי

שלום בהמשך לפנייתי נקשר לבני אני מבינה שקשה לתת המלצה בצורה כזו אז איך ליצור קשר לייעוץ? ואני אחכה כבר לתשובה של בדיקת VIP בדם שנלקחה .אני רוצה לציין שאנחנו מטופלים ברמב"ם אבל תמיד טוב לשמוע עוד ייעוץ. תודה מראש רותי

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול