טיפול בהליקובקטר פילורי

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול

20/06/2013 | 02:08 | מאת: שרה

שלום, לאחרונה אובחנתי כסובלת מהליקובקטר פילורי, רופא המשפחה רשם לי צפורל ( יש לי רגישות לפניצילין) ופלאגיל למשך שבוע. כרגע אחרי שבעה ימי טיפול אינני מרגישה הקלה ורציתי לדעת האם צפורל באמת יעיל נגד החיידק והאם טיפול של שבוע מספיק על מנת להכחיד אותו. בנוסף אשמח לשמוע אם הטיפול לא היה יעיל האם ניתן לקחת קלרידקס עם פלאגיל? תודה!

צריך לעשות בדיקת נשיפה לוידוי חיסול החיידק ואם עדיין חיובי השילוב שתארת נכון בהחלט

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול