שאלה לדר

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול

09/06/2013 | 19:26 | מאת: דניאל

שלום דר בת 21, אסמטית מטופלת במשאף וונטולין עפי הצורך ,היום ביצעתי בדיקת קולונוסקופיה דרך פי הטבעת בהמלצת רופא גסטרו , את הבדיקה ביצעתי בזריקת טשטוש נרדמתי ולא חשתי בכלום, כרגע עברו 6 שעות מביצוע הבדיקה אני מרגישה עדיין קצת עייפה אך החלו לי מעט בחילות וקוצר נשימה עכשיו ..שאלתי האם ייתכן ורק עכשיו לפתע מופיע קוצר הנשימה כתוצאה מהזריקת טשטוש? והאם יש צורך לדאוג? אציין כי הייתי בהשגחה 3 שעות תחת בדיקות לחץ דם , חמצן ודופק לב והכל היה תקין.

אני מקווה שעד שעניתי לך הקוצר נשימה חלף .ולשאלתך התשובה היא שכן יכול להיות

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול