נחיצות קולונוסקופיה ?

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול

09/06/2013 | 17:53 | מאת: דנה

לפני 8 חודשים היה לי אירוע בודד של דמם מפי הטבעת - דם טרי. בבדיקות כירורג - אין פיסורה או טחורים חיצוניים . חשד בטחור פנימי. לא בוצעה בדיקה עם מכשיר . שלח אותי לרופא גסטרו ששלח לקולונוסקופיה . אני לא סובלת מכאבי בטן עצירות או שלשולים . אני חוששת לעשות את הבדיקה בשל הסיכונים הכרוכים בכך ? האם לעשות בדיקות נוספות לפני שאני ממהרת לבדיקה כזו ?אין לנו במשפחה מקרים חוץ מסבא סרטן בקיבה . תודה

אם את מעל גיל 50 אז אין מה להתלבט וחשוב לעבור את הבדיקה . ש עוד פרמטרים כמו בדיקות דם שיכולים לכוון .

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול