ליברקס - מה זו התרופה הזו?!

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול

23/01/2013 | 20:29 | מאת: יוסק'ה

שלום. אני בן 37, בריא בדרך כלל מלבד הבעיה הנוכחית. לפני כשבועיים, הגעתי לגסטרו בעקבות תלונות של כמעט שנה עם תחושה מוזרה באזור הגרון ודרכי העיכול העליונות מלווה בשינוקים וגרעפסים רבים; לחץ חזק, כמו גושיות כזו שמפריעה לבליעה כי יש מעין התנגדות מלווה בתחושות עמומות של כאב, בנסיעות ובתנוחות מסוימות התחושה מועצמת; אין דפוס קבוע על-פניו, יום אסל ויום בסל. הרופא רשם לי ליברקס 3X פעמים ביום. לתרופה אין עלון בעברית ומבדיקה באינטרנט הבנתי שזו תרופה חזקה מאוד. האם תוכלו להסביר לי בבקשה מה התרופה הזו עושה ומתי רושמים אותה? מניסיונכם, מה עשויה להיות הבעיה שלי והאם זו אכן עשויה להיות התרופה המתאימה?

התרופה היא מה שנקרא בעבר NIRVAXAL וזה כדור שנועד לתסמונת המעי הרגיש . מה שאתה מתאר יכול להתאים לתסמונת הושט הרגיש והכדור יכול לעזור

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול