הכנה לקולונוסקופיה, המתקת תה וקפה

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול

27/11/2012 | 19:03 | מאת: גל

בהכנה לקולונוסקופיה, ההוראות שקיבלתי לא ברורות. יש הוראות של מרכזים רפואיים שונים ברשת, אבל בכל הנוגע להמתקת משקה ביום הצום שלפני הבדיקה, יש הוראות סותרות. יש מקומות שכתוב שאסור סוכר ויש מקומות שכתוב שמומלץ לשתות מים ממותקים ביום הבדיקה. חשוב לי מאוד לדעת אם בכלכלת הנוזלים שביום שלפני מותר להמתיק בסוכר או דבש (לא משנה לי, מה שיותר טוב) את התה, ואם מותר לשתות נס קפה ללא חלב אבל מומתק. שאלה נוספת חשובה: האם יש הבדל משמעותי בין ניקוי על ידי שתי שקיות האבקה, לניקוי על ידי המרוקן 3 ליטר? מקווה שיהיו תשובות לפני שאצטרך להתחיל בהכנה בסוף השבוע הקרוב... תודה!

אפשר להתיק משאות צלולים עם סוכר אפשר הוסיף חלב ( זה שנוי במחלוקת אבל לדעתי ומניסיוני אין בעייה עם חלב) . למרוקן ופיקולקס סהכ אותו אפקט משלשל

29/11/2012 | 02:20 | מאת: גל

ושאלה אחרונה, בשלושת הימים של התזונה המיוחדת, מותר לאכול ביצים? אני לא אוכלת בשר ועוף ולכן נשארים לי מעט מדי דברים לאכול בימים אלה.

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול