צואה צהובה עייפות וחוסר תיאבון. עזרה בבקשה.!!

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול

25/01/2011 | 22:11 | מאת: עידן

שלום דוקטור אייל. יש לי בעיית עיכול כבר 3 שבועות אני סובל מצואה צהובה רכה והרגשת מיחושים ולפעמים עקיצות בבטן עליונה וגם תחתונה לפעמים הדקירות הם גם ממש בחיבור של הצלעות באמצע ההרגשה היא כאילו משהו שם מתהלך בפנים יש לי גם לפעמים גירודים בפי הטבעת סימפטומים אלה מלווים בעייפות כל הזמן ותשישות וחוסר תיאבון עשיתי בדיקות דם בדיקות שתן וצואה ואפילו צילום חזה כולם יצאו תקינים רק קרטאנין יצא 1.23 וכולסטרול 130.6 ו RDW 11.4 אני בן 29 ובריא בדרך כלל האם יש סיבה לדאגה הצואה עדיין צהובה כבר קרוב לחודש ועכשיו גם יש קוצר נשימה זה ממש מדאיג אותי תודה רבה מראש על תשובתך עידן

03/02/2011 | 23:21 | מאת: ד"ר אייל גל

נשמע שיש לך הרבה תלונות שאינן קשורות אחת לשנייה. רצוי לפנות לבדיקה אצל רופא מומחה.

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול