ליחה מרובה ומציקה מאד !

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול

10/01/2010 | 08:34 | מאת: טלי

יש לי בקע סרעפתי, אני סובלת מליחה מרובה מאד במיוחד בשעות הבוקר טרם שהכנסתי משהו לפי (לא שתיה ולא אוכל) האם זה כתוצאה מהבקע או אולי בעיית סינוסים ? ביקרתי אצל רופאים מקצועיים וכל אחד טוען אחרת...

10/01/2010 | 20:30 | מאת: וירה

וירה זאת אמא שלי הסובלת מאותן התופעות שהזכרת. אין רופא אחד בתחום א.א.ג שידע לעזור לה. היא נוטלת תרופות לאיזון לחץ הדם,לאיזון דופק הלב, לאיזון הכולסטרול ובנוסף לכך גם עברה ניתוח להוצאת פוליפ באף וגידול על יתרת המוח לפני שנתיים. תופעת הליחה מטרידה אותה מרגע שהיא מתעוררת ועד שהיא הולכת שוב לישון. החיים הפכו לבלתי נסבלים עבורה. אם תהיה לך תשובה מעניינת לגבי מצבך נשמח אם תשתפי אותנו. רחל.

16/01/2010 | 20:53 | מאת: ד"ר אייל גל

קשה לשלול שמדובר ברפלוקס מאחר וזה עלול לגרום לליחה. ברב המקרים אם טיפול במינון גבוה של כדורים להורדת חומציות הקיבה אינו מקל על הסימפטומים תוך 1-2 חודשים לא מדובר ברפלוקס. ד"ר גל

17/01/2010 | 08:30 | מאת: טלי

ד"ר אייל גל, האם הליחה המרובה דוקא בשעות הבוקר מיד לאחר הקימה מעידה על רפלוקס ? (מדובר בקיבה ריקה לחלוטין)

17/01/2010 | 08:30 | מאת: טלי

ד"ר אייל גל, האם הליחה המרובה דוקא בשעות הבוקר מיד לאחר הקימה מעידה על רפלוקס ? (מדובר בקיבה ריקה לחלוטין)

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול