עצירות כרונית מילדות

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול

21/03/2009 | 23:13 | מאת: דרורית

בפעם השלישית... זקוקה להמלצה על משלשל חזק לעצירות כרונית המותר לשחמוש במהלך הריון. שימוש ב-70 טיפות יובסלקס מקל אך אסור לשחמוש במהלך ההריון. אם אינך יודע או אינך מעונין לייעץ בנושא אודה לך אם תפנה אותי למישהו שכן יוכל לעזור. רופאת המשפחה ורופא גסטרו נתנו תשובות מתחמקות ומעורפלות... זקוקה לעזרה!!!

26/03/2009 | 09:53 | מאת: ד"ר אייל גל

לא ברור לי מדוע את מתעקשת שאענה על שאלה שכבר עניתי עליה ומדוע את חושבת שאני מנסה להתחמק. טרחתי והוצאתי את הקישור לשאלתך הראשונה על מנת שיקל עליך למצוא את תשובתי. http://doctors.co.il/xRF-0,xFF-Read,xFI-904,xFT-249226,xFP-249217,m-Doctors,a-Forums.html#249729_249226 ד"ר גל

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול