כאבים בלתי פוסקים

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול

05/03/2009 | 16:36 | מאת: אלינור

שלום לך ד"ר גל אשמח אם תוכל לתת לי איזה פתרון לכאבים העזים שאני מרגישה. שמי אלינור ואני בת 21.5 מגיל 15 בערך אני סובלת מכאבים בלתי פוסקים בבטן שמתפשטים לגב ולרחם הייתי אצל הרופאה אולי בערך 100 פעמים אך תמיד אני יוצאת ממנה מאוכזבת כי היא שולחת אותי אם משככי כאבים הביתה אציין כי בנוסף אני סובלת מעצירות קשה ונוטלת בהעמצלת הרופא כמעט על בסיס קבועה את הכדורים לקס עדין (למרות שבמפורש כתוב שזה יכול לגרום לתלות אך קטונתי מלדעת ואם הרופאה ממליצה מה אני יכולה לומר ו/או לעשות?) לאחר ויכוחים בלתי פוסקים עם הרפואה קיבלתי אישור לביצוע בדיקת גסטרו (לפני 3 שנים) ששם נאמר לי שיש לי רפלוקס ובקע סרפתי קיבלתי אומופרדקס שלא עזר לי בכלום להפך האכבים לא מפסיקים עשיתי עוד בדיקות כגון: הליקובקטר שיצא שלילי אולטרסאוד c.t שיצא שיש לי גודש ורידים ליד הרחם אך כשניגשתי לרופא נשים נמסר לי שזה לא קשור אליו וזה קשור למערכת העיכול וזה רק חלק ממסכת תלאות שאני עברתי כדי לקבל סה"כ פתרון לכאבים ולחיות כמו אדם נורמאלי בלי כאסים ובלי תלות במשככי כאבים ובלקקס עדין, אקצר את העניין בכך שלא התאיישתי והעקשתי לעבור קולנוסקופיה אני לא רוצה רק חתאר את המסכת התעללות מאותו רופא שצחק לי הפנים הפחיד אותי אמר לי שהבדיקה נורא כואבת ועושים אותה לבני 50 ומעלה וחבל שאני רוצה סתם לסבול בבדיקה שאני לא צריכה לעשות אותה בכלל לבסוף עשית את הבדיקה והתעקשתי למרות שלא קיבלתי זריקת טשטוש הבדיקה ערכה פחות מדקה שאלתי את הד"ר מה יצא הוא צחק ואמר לי אמרתי לך שאת לא צריכה לעשות את הבדיקה ושסתם סבלת ועוד הוא העז לומר לי שאני מדמיינת התחלתי לבכות ורק מסיבה אחת בחיים שלי לא האמנתי שאני יסבול מכאבים בצורה כזאת במשך למעלה מ-5 שנים ויקבל יחס כל כך משפיל וכל כך לא איתי ומקצועי וכן סליחה שאני שופכת פה את הלב לעניינים שאפילו לא קשורים לרפואה ומאז הבדיקה הזאת החלטתי שאני ינסה לטפל בעצמי כי התייאשתי מהרופאת משפחה שלי ומהרופא גסטרו שזילזלו בי בצורה כל כך מחפירה (למרות שהגשתי תלונה נגד שניהם הזמן עבר אבל לבנתיים קופת החולים שלי לא עשתה עם זה כלום) ד"ר אייל רציתי לדעת אם יש לך קליניקה או איזה שהוא פתרון לכאבים האלה שלא עוזבים אותי אני לא יכולה לאכול אני מקיאה כמעט אחרי כל ארוחה ,סובלת מכאבים איומים וצרבות בלתי פוסקות ומעצירות רשה ואני בסה"כ רוצה רוצה להיות בלי כאבים להרגיש כמו כל נער/ה שבגילי אני ממש התייאשתי ואין לי אפילו תקווה שיום אחד הכאבים יעלמו אודה לך א6ם תוכל לתת לי המלצה על תרופה או כל דבר אחר שיעזרו לי ולכאבים להעלם האם יש לך קליניקה פרטית? האם אתה מטפל באופן פרטי אשמח אם תענה לשאלתי ושוב סליחה שחלק מן דבריי לא קשורים בכלל לרפואה (וכן אלה הם שנים של סבל נוראי)....

09/03/2009 | 18:13 | מאת: ד"ר אייל גל

בעייתך באמת קשה ונמשכת זמן רב ולא ניתן לפתור אותה באמצעות הפורום. לגבי הנושא של ורידים מורחבים סביב הרחם זו יכולה להיות סיבה לכאבים באזור הבטן התחתונה וכדאי לפנות לרופא נשים טוב שמבין בכך. פרטי מופיעים בקישור לשם שלי. בברכה ד"ר גל

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול