נחושת בשתן

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול

25/02/2009 | 12:19 | מאת: ל

מזה שבועיים סובלת מרעד בידיים וברגליים התחיל בצמוד להתקררות נוירולוגית שבדקה אותי אמרה כי יש לי תגובה שאינה תואמת לגילי( 30) סובבה לי את פרק כף היד וביקשה שאוריד וארים את היד השנייה הסבירה משהו שקשור לטונוס שרירים ביד במהלך ההורדה וההרמה. נתנה לי בדיקות דם ושתן 24 שעות מבינה שזה בדיקת נחושת בשתן בנתיים הגיעו התוצאות של הצרופלסמים - 24 כשהטווח בין 16 ל - 60 ושל הקופרום - 137 שהמירבי - 155 האם זה כבר אומר משהו להבנתי מקריאה באינטרנט זו יכולה להיות מחלת וילסון אשמח להסבר אני מאוד לחוצה עליי לציין שלפני שש שנים בתקופה של חתונה/התרגשות גיליתי גם שידיי ורגליי רועדות אך זה עבר באיזשוא שלב

28/02/2009 | 21:23 | מאת: ד"ר אייל גל

התוצאות אינן מתאימות למחלת וילסון. בנוסף ניתן לבדוק את החשד ע"י בדיקת עיניים מיוחדת למחלה. ד"ר גל

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול