דימום וריר

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול

22/02/2009 | 12:18 | מאת: איילה

שלום ד"ר אני בת 43 ברקע קוליטיס עד לפני ארבע שנים נטלתי רפאסל 8 כדורים ביום במקביל קולונוסקופייה לפני ארבע שנים לאחר קולונסקופייה תקינה הפסקתי כדורים לפי הוראת הרופא הייתי בסדר גמור לפני חצי שנה קולונוסקופיה שיצאה תקינה נראה טחור פנימי קטן קולונו הוחדר עד לכולון הכנה טובה נכתב רירית תקינה לאורך כל המעי אין סימני דלקת נראו טחורים פנמיים הנ"ל ב18.09.09 לפני חודשיים וחצי החל לי דימום מועט מלווה בריר הופנתי לפרוטולוג נרשם רקטלית תקין רקטוסקופיה עד 16 ס"מ +אנוסקופיהה טחורים פנימיים קטנים . קיבלתי נרות לטחורים פרוקטוגליבנול לא הייתה שום הטבה על דעת עצמי עברתי לנרות רפאסל והייתה הטבה מהירה תוך שלושה ימים והכל תקין טיפלתי שלושה שבועות בנרות חודש + הכל היה בסדר עד מוצ"ש האחרון שוב דימום וריר אני נורא חוששת מודאגרת זה מוריד אותי לרצפה לא יודעתת מה לעשות אבקש המלצתך תודה מראש על תשומת הלב

28/02/2009 | 00:15 | מאת: ד"ר אייל גל

נראה שקיימת חזרה של הקוליטיס שהיא צפוייה לאחר הפסקת טיפול תרופתי. עליך להמשיך בטיפול התרופתי ולפנות שוב לרופא הגסטרו שלך. ד"ר גל

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול