שאלה

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול

18/02/2009 | 16:44 | מאת: רונה

אילו תרגילים מעלים את הלחץ התוך בטני? (מבחינת האפשרות להחמרת רפלוקס/בקע בסרעפת) 1. האם כפיפות בטן ותרגילי בטן מעלים את הלחץ התוך בטני? או רק הרמת משקולות? 2. מבין תרגילי הרמת משקולות האם כל המכשירים בחדר הכושר מעלים את הלחץ התוך בטני?

25/02/2009 | 23:44 | מאת: ד"ר אייל גל

רב תרגילי הרמת המשקולות אך גם כפיפות בטן מעלים לחץ תוךך בטני. הקפדה על ביצוע התרגילים בצורה הנכונה והקפדה על נשימות נמוכות יכולה למנוע נזקים כתוצאה מפעילות מאומצת. ד"ר גל

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול