דימום מהושט

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול

01/02/2009 | 20:07 | מאת: גיל

בן 36 בריא בדר"כ לפני כשבוע לאחר שיעול יבש הוצאתי דם מהושט ביריקה דם טרי עשיתי בדיקות מקיפות וכולם יצאו בנורמה אין חוסר דם ואין בעיות קיבה אני כרגע בטיפול ניקוי של הפסקת עישון אני מטופל בצמחים אין לי רגישות לשום צמח או אלרגיה חלקם מדללי דם כמו צמח הנוני q10 זרעי אורגנול וכדומה הרגשה כללית טובה חוץ מכאבים בבית החזה אחרי צילום ריאות הריאות תקינות מחכה לתשובה דחופה תודה

04/02/2009 | 22:45 | מאת: ד"ר אייל גל

דימום לאחר שיעול אינו קשור לושט או למערכת העיכול אלא לבעית ריאות או א.א.ג. ד"ר גל

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול