כאבי בטן שמקרינים לגב

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול

28/01/2009 | 14:41 | מאת: אלברט

בן 42 איש צבא מיזה כחודש וחצי הינני סובל מכאבי בטן שמקרינים גם לצדדים וגם לגב התחתון .עברתי בדיקה של החיידק יצא שלילי,U.S בצדדים לבלב כבד יצא תקין,קולוסקופיה וירטואלית (מכון מור)יצא תקין,הכאבים באים והולכים לא תמיד מה יכולה להיות הסיבה ??? זה יכול להיות מצב של בטן רגיזה ?? אגב קיבלתי כדורים בשם קולוטאל מהי השפעתם וכמה זמן לוקח להם להשפיע,,, תודה ד"ר גל

28/01/2009 | 23:39 | מאת: בגין

גם לי יש את התופעות של הקרנת כאב לגב ואני סובל ממעי רגיז כמה חודשים- אז כנראה שיש קשר בין השניים (קראתי גם שיש קשר) לגבי הקולטאל זו תרופה שאמורה להשפיע באופן מיידי לזמן מסויים (כמו אקמול לכאבי ראש) ולפי דעתי ומנסיוני זו אחלה תרופה למעי רגיז! בריאות:)

31/01/2009 | 14:23 | מאת: ד"ר אייל גל

כאבי בטן כאלו אינם ספציפיים למחלה מסויימת. הם יכולים להגרם גם עקב מעי רגיש אך הדבר צריך להיות מלווה גם בשינויים ביציאות כגון שלשול או עצירות. קולוטל משפיע בדרך כל לאחר מספר שבועות של שימוש. ד"ר גל

03/12/2010 | 13:32 | מאת: דורה

ד''ר מעי רגיש זו מחלה? או שזה נורמלי

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול