גיהוגים

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול

24/01/2009 | 22:18 | מאת: דינו יהודה

שלום רב אני בגיל 66 יש לי גהוקים רבים בעיקר אחרי צהרים ואני מרגיש עיפות רבה וכן כאבים חלשים וכן קצת לחץ בחזה צד ימין וגם כאב בבטן וכן הרגשת נפיחות בבטן הייתי בבית חולים עשו מבחן מאמץ וכן אקג ןלא נמצא איזה ממצא נתנו לי כדורים מסוג לוסק כל רופא נותן תרופה אחרת לטיפול בקיבה ללא הועיל יש לצין כי כאשר אני שוכב הגיהוקים מפסיקים מבקש עזרה תודה רבה

26/01/2009 | 18:09 | מאת: ד"ר אייל גל

עליך לגשת לבדיקה אצל רופא גסטרואנטרולוג. צריך לשלול בעיה במערכת העיכול וייתכן שיש לבצע גם בדיקת גסטרוסקופיה. ד"ר גל

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול