קצף בצואה

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול

01/01/2009 | 01:46 | מאת: קצף בצואה

שלום, חבר שלי בן 24, היה לו אולקוס לפני כמה שנים הוא טופל. במשך שנה בערך יש לו כאבים כמעט כל יום בבטן תחתונה. שכנעתי אותו לעשות בדיקת גאסטרו לפני שבועיים ושם אמרו לו שאין משהו רציני ויש בצלים או משהו כזה. בנוסף אמרו שייתכן שיש חידק וצריך לעשות בדיקת נשיפה. היום הוא סבל מכאב בטן ולבסוף יצאה לו צואה של שלשול עם קצף. מה זה אומר?? מה יכול לגרום לכאבים?? מה לעשות אני נואשת. בבקשה אשמח לקבל תשובה בהקדם האפשרי! תודה רבה

04/01/2009 | 23:07 | מאת: ד"ר אייל גל

לפי הבנתי נעשתה לו בדיקה של מערכת העיכול העליונה (גסטרוסקופיה) והכאבים שלו הם בבטן התחתונה כך שהוא צריך לעשות בעצם בדיקה של המעי הגס (סיגמואידוסקופיה או קולונוסקופיה). ד"ר גל

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול