כאבי בטן עליונה

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול

22/12/2008 | 10:02 | מאת: טליה

אני חיילת בת 20, לפני כשנתיים סבלתי מהחיידק היליקובקטר. עשיתי בדיקה גסטרו וגילו שיש לי את החיידק ודלקת בקיבה. קיבלתי טיפול של 3 אנטיביוטקות לאחר מכן עשיתי בדיקת נשיפה וגילו שעדיין יש לי את החיידק וקיבלתי עוד 4 אנטיביוטיקות. אחרי הטיפולים עשיתי עוד בדיקת נשיפה והחיידק נעלם. כעת לפני 10 חודשים התחלתי לחוות כאבי בטן מחדש. ומאז הם רק מחמירים. הכאבי בטן מתחילים לאחר שאני אוכלת ונמשכים לפעמים עד כדי הקאה. עוד סיפטומים הם: בחילות, שילושלים, הקאות, כאבי בטן עליונה חדים (דקירות), הרגשת שריפה בבטן. יום חמישי שעבר עשיתי בדיקת נשיפה וגילו שאין לי חיידק. נקבע לי בדיקה אצל רופא מומחה ל6.1.09 אך המצב מלחיץ והייתי רוצה יעוץ לפני. תודה רבה על זמנך, טליה

22/12/2008 | 18:02 | מאת: ד"ר אייל גל

מצבך מצריך בירור נוסף ע"י הרופא המומחה. ייתכן שקיימת גם בעיה של רפלוקס מהקיבה לושט או תסמונת מעי רגיש. ניתן לבקש מהרופא המטפל תרופות להקלה על הסימפטומים. ד"ר גל

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול