סיום טיפול בהליקובקטר

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול

19/12/2008 | 05:48 | מאת: רחל

אני שבועיים אחרי הטיפול משולש פלגיל , קלרידקס ולוסק לוקחת פעמיים ביום לנטון בגלל ריפלוקס ובקע סובלת מקימה מוקדמת 4 בבוקר בחילות, קיבה רכה , הקאות צמרצורות וכאבים בחזה בנוסף לוקחת כבר 3 ימים זינט בגלל דלקת בסינוסים לפני שהתחלתי בטיפול המשולש לא סבלתי מהסיפטומים הנ"ל למעט כאבים בחזה ומעט בחילות ממה נובעים התופעות הנ"ל , האם כדורי לנטון יכולים לגרום לכך המצב בלתי נסבל מבחינתי, רציתי לציין שהתופעות הנ"ל מתרחשות לפנות בוקר כאשר בשאר היום אני סובלת מחוסר תאבון ועייפות

19/12/2008 | 07:05 | מאת: מיכה

אני מצרף קישור לכתבה בנושא ההוכחות הרפואיות של צמח המורינגה. בכתבה מופיע ההקשר של הטיפול בצמח המורינגה נגד ההליקובקטר. http://www.tfljournal.org/article.php/20051201124931586 בהצלחה.

20/12/2008 | 15:50 | מאת: ד"ר אייל גל

ייתכן שכדאי להפסיק לזמן מה את הטיפול בלנטון ולראות אם קיים שיפור. ד"ר גל

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול