כאב בבטן לאחר מתיחת שריר

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול

27/08/2008 | 23:26 | מאת: חיליק

רציתי לשאול את הד"ר יש לי פיחות קלה כמעט קבועה בבטן התחתונה ממש ממש למטה בצד ימין (אני כותב כמעט קבועה כי לפעמים היא נעלמת במיוחד בבוקר שאני קם) אני עושה הרפיה לגוף ע"י שאני מאמץ כל שריר ואז מרפה אותו ושמתי לב שאחרי שאנני מאמץ את השריר בבטן כואב לי יותר שם ומתנפח גם יותר,עשיתי אולטרסאונד ולא מצאו לי שבר. יש מצב שלא רואים כל שבר באולטרסאונד? ואם לא מה זה יכול להיות?

לקריאה נוספת והעמקה
30/08/2008 | 14:50 | מאת: ד"ר אייל גל

ייתכן שה פשוט עודף גזים באיזור. ד"ר גל

04/09/2008 | 19:43 | מאת: ירון

יש לי בדיוק אותו הדבר אין לי גזים בכלל והנפיחות גורמת לכך שבישיבה יש לחץ וכאב שורף או דוקר.גם אצלי לא גילו שום תוכן במקום הנפוח ושום פתח של שבר.הדבר החל לפני חודש וחצי לאחר מאמץ בשריר הבטן בעת הישיבה בשירותים.מה הדבר ומה הטיפול האפשרי?

04/01/2009 | 19:38 | מאת: אילנה

לפני כשבוע עברתי בדיקת קולונוסקופיה, ומאז יש לי כאב בטן עמום,קשה לי להסבירו זה כאילו אני "מרגישה" את הבטן כל הזמן, לא כאב שמונע ממני לאכול או לתפקד כרגיל, מין הרגשה כזאת של הבטן. האם יכול להיות קשר בין הבדיקה להרגשה זו?

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול