בעיות קרישה והריון

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - תמיכה

01/05/2000 | 20:56 | מאת: רותם אלקלעי

ערב טוב אני סובלת מבעיות בקרישת הדם ו DVT מרופא הנשים שלי הבנתי שצפיות בעיות בהריון , בניתוח קייסרי במידה ואצטרך ובקבלת אפידורל.מה דעתך בנושא והאם יש עוד דברים חשובים שיש צורך שאהייה מודעת להם. תודה רבה רותם

02/05/2000 | 11:04 | מאת: פרופ' יגאל וולמן

ללא ספק בעיות בקרישת הדם מהווה סיבוך הריוני לא פשוט. אינני יודע מה הרקע לבעייתך ואיזה בירור נעשה. על פי הסיבה המדוייקת להפרעה בקרישה ניתן לתפור את הטיפול הספציפי וממנו אף תיגזר כן או לא אופציית האפידורל. בד"כ ניתוח קיסרי נעשה אך ורק בהתויה מיילדותית. יש להניח שאת מצויה במעקב של הריון בסיכון גבוה, שם עומדות בפני הרופא כל התשובות לשאלותי, ועימן קרוב לודאי אף תשובות מפורטות יותר. בהצלחה.

מנהל פורום הריון ולידה - תמיכה