פרנטל וחומצה פולית - האם צריך ליטול את שתיהן ?

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - תמיכה

29/07/2015 | 19:49 | מאת: R

או שבפרנטל כבר קיימת חומצה פולית מספקת. האם יתכן שהתוסף הזה מייצר בעיות בקיבה (שילשולים, קיבה רכה וכו) אשמח לתשובה תודה

לקריאה נוספת והעמקה

שלום, פרנטל הוא מולטי ויטמין המכיל 1 מ"ג חומצה פולית. המינון המומלץ לפני ובתחילת ההריון הוא 0.4 מ"ג. אין צורך ליטול את שניהם, אבל זה אפשרי ואין סכנה בכך. חלק מהרופאים ימליצו על אחד מהם וחלק על שניהם יחד. לא ידוע על תופעות לוואי חריגות מנטילת חומצה פולית. עודף בחומצה פולית עלול לגרום לשלשולים. כל טוב, דנית

מנהלי פורום הריון ולידה - תמיכה