הריונות של בנים

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - תמיכה

15/07/2015 | 09:36 | מאת: חדווה

שלום אני מעונינת לדעת אם יש מצב שרחם לא יכול להחזיק הריונות של בנים? עברתי 6 הריונות שמתוכם נולדו לי ברוך השם 3 בנות ובשלושת ההריונות הנוספים אני לא יודעת את מין העובר (חוץ מהריון אחד שהיה לי בן ועהרתי הפסקת הריון בשבוע19) עלתה לי המחשבה אולי אני לא יכולה ללדת בנים??? שני ההריונות הנוספים הופסקו משום שהפסיק הדופק בשבוע 10 תודה על המענה

שלום חדווה, ישנן מחלות גנטיות מסוימות שגורמות להפלות כמעט רק של עוברים חולים ממין זכר. ממליצה להתייעץ בנושא בפורום רפואי מקצועי - "הריון ולידה-הלל יפה". כל טוב, דנית

מנהל פורום הריון ולידה - תמיכה