פראמין וקל בטן בהריון

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - תמיכה

05/05/2015 | 07:52 | מאת: טובה

שלום, אני עם בחילות וכאבי בטן מספר ימים. הלכתי לרופאת משפחה שלי והיא נתנה לי פראמין וקל בטן. הספקתי לקחת 2 כדורים של פראמין ו3 של קל בטן לפני שהבחילות התחזקו ואז ע"י בדיקה ביתית גילית שאני בהריון. (את הכדורים לקחתי במשך יומיים) יכול להיות שהכדורים הזיקו לעובר המתפתח? על שני הכדורים כתוב שאסור להשתמש בהם בזמן הריון..

שלום טובה, עלייך להתייעץ עם רופא/ה בנושא. עד כמה שידוע לי ניתן ליטול פרמין בהריון. כל טוב ובהצלחה, דנית

מנהל פורום הריון ולידה - תמיכה