מיאש

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - תמיכה

08/03/2015 | 07:04 | מאת: ורד

שלום לך אני עוברת טיפולי פוריות זריקות וכאלה כבר כמה שנים היה הריון חוץ והיה כימי חודש אחד ממתפתח חודש לא מתפתח וזה חוזר חודש בחודשו זה קשה ואף מיאש אני כרגע רוצה הפסקה מכול זה פוחדת להמשיך מבחינת. החומרים שמסרטנים אבל רוצה הריון מה עושים?

שלום לך ורד יקרה, זהו אכן מצב לא פשוט, אשר מוביל לייאוש ולתסכול. אני מאמינה שגופך זקוק למנוחה, פיזית ונפשית. האם במהלך השנים שאת מנסה היה שלב בו עשית הפסקה? לדאבוני, אני נתקלת מידי יום בנשים החוות את מה שאת חווה. אני ממליצה לך (כמובן לאחר התייעצות עם הרופא המטפל) לנסות לשלב טיפולים ברפואה המשלימה אצל מטפלים המתמחים במצבים אלו. לדוג': רפואה סינית (דיקור סיני), צמחי מרפא, נטורופתיה ובנוסף, טיפולי מגע (שיאצו, רפלקסולוגיה...) מאחלת לך כל טוב ובהצלחה! דנית

מנהל פורום הריון ולידה - תמיכה