בלוטת התריס, זקוקה לתשובה מהירה

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - תמיכה

05/02/2015 | 19:04 | מאת: דנה המודאגת

מאד מאד דואגת, אני בשבוע השביעי ועשיתי בדיקות דם. קיבלתי תוצאה של TSH 5.84 בנוסף יצא T4- 16.7 בעבר, לפני ההריון הערכים של ה- TSH שלי היו כ-5. אין לי תופעות לוואי. שאלתי- האם זה מצב מדאיג ומסוכן בשלב זה של ההריון? זה לא גבוה מאד? תודה

05/02/2015 | 22:27 | מאת: ..

06/02/2015 | 06:53 | מאת: צביה רן

שלום דנה, אכן, שאלות כאלו יש להפנות לרופא. היריון יכול לגרום שינויים הורמונליים רבים, ולכן מצריך התייחסות מקצועית. פורום זה הוא פורום תמיכה בלבד. כל טוב ובהצלחה צביה רן מטפלת מוסמכת בתהליך "המסע היא-לה - נשים מטפלות ב(א)נשים ברפואה משלימה http://www.heal-la.co.il

מנהל פורום הריון ולידה - תמיכה