קושי להרות

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - תמיכה

31/01/2015 | 17:34 | מאת: חן אמסלם

שלום אחרי שלוש שנים של יחסי מין בלי הגנה ואי כניסה להיריון אחרי גיל 35,ובת אחת בגיל נעורים,האם אני יכולה להיכנס להיריון בדרך הטבעית או שישנה בעיה ב100% ועליי לפנות לרופא ,

01/02/2015 | 07:57 | מאת: צביה רן

שלום חן, מופלאות הן דרכי הטבע, ולא כדאי לומר שאין סיכוי. האם עשית את כל הבדיקות? האם המחזור שלך תקין? יש המון סיבות מדוע אינך מצליחה להרות. אז לפני שאת מתחילה טיפולים הורמונליים אני מאד ממליצה לך לערוך סדרת בדיקות כלליות שיראו שכל המדדים שלך תקינים, שהתזונה שלך טובה ואם הרפואה לא מוצאת שום סיבה הגיונית, לפנית לרפואה אלטרנטיבית (סינית, רפלקסולוגיה ועוד) כדי להכין את הגוף לקליטת היריון. כל טוב ובהצלחה, צביה רן מטפלת מוסמכת בתהליך "המסע" היא-לה - נשים מטפלות ב(א)נשים ברפואה משלימה http://www.heal-la.co.il

מנהל פורום הריון ולידה - תמיכה