כאבי בטן והקאות בהריון

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - תמיכה

29/01/2015 | 12:49 | מאת: תהל

שלום, מסיימת חודש רביעי להריוני. מרגישה רע מאד. הבחילות שהיו כל הזמן החמירו, ונלוות לזה עכשיו צרבות, הקאות, כאבי בטן עליונה עזים, חולשה גדולה וחוסר יכולת לאכול כמעט דבר. ממשיכה לרדת במשקל עוד ועוד והגעתי חסר לאפיסת כוחות. רהרופאה המליצה על פמוטידין ובירור גסטרו. אשמח לשמוע חוות דעת האם זה יכול אכן לעזור ואין בו סכנה לי או לעובר. וגם… מתי ללכת

30/01/2015 | 07:42 | מאת: צביה רן

שלום תהל, אין ספק שאת עוברת תקופה קשה. אני מתרשמת שמכל ההקאות כבר יש נזק במערכת העיכול ואת זקוקה לטיפול רפואי אצל גסטרולוג מומחה. ככל שתקדימי לטפל כן ייטב. כל טוב ובהצלחה, צביה רן מטפלת מוסמכת בתהליך "המסע" היא-לה - נשים מטפלות ב(א)נשים ברפואה משלימה http://www.heal-la.co.il

מנהל פורום הריון ולידה - תמיכה