אוסטופורוזיס הריון ולידה

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - תמיכה

21/12/2014 | 23:58 | מאת: מור

שלום הנני בת 27 וחצי,בגיל 22 גילו לי אוסטופורוזיס ברמה גבוה ערך t -5.4 בע"ש ובירך -5.0, כיום זה עומד על -4.9 בע"ש ו-4.7 בירך.ללא טיפול מלבד תוסף קלמדין וויטמין d, ופילאטיס שיקומי.לפני שבוע התחלתי טיפול בפורטאו.אני מתכוונת להתחתן בקרוב ושאלתי היא האם הגוף יכול להתמודד עם הריון ולידה,(של הריון והנקה צריך להפסיק עם הפורטאו)תודה רבה.

23/12/2014 | 07:07 | מאת: צביה רן

שלום מור, האם משקלך נמוך מאד? האם גילו את המקור לאוסטופורוזיס? בדרך כלל תוספת משקל דווקא טובה לצפיפות עצם. אני ממליצה לך לשבת עם רופא שמתמחה בתופעה ולשאול אותו את השאלות הללו. כל טוב ובהצלחה, צביה רן מטפלת מוסמכת בתהליך "המסע" היא-לה - נשים מטפלות ב(א)נשים ברפואה משלימה http://www.heal-la.co.il

23/12/2014 | 14:48 | מאת: מור

תודה רבה

מנהל פורום הריון ולידה - תמיכה