האם אני בהריון???? דחוף דחוף דחוףףףף

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - תמיכה

20/12/2014 | 21:27 | מאת: מירי

היי שלום לכולם החודש פעם ראשונה בחיים שלי שנטלתי גלולות ונשארו לי שלושה כדורים, משום מה כבר שבוע וחצי יש לי לחץ בחזה וכאבים איומים בחזה וברחם וכל השבת האחרונה אני מקיאה.., יש מצב שאני בהריון?????

21/12/2014 | 07:40 | מאת: צביה רן

שלום מירי, יתכן שזו התגובה שלך לגלולות. עליך להתייעץ עם הרופא ומוקדם ככל האפשר. אם אין לך אפשרות להגיע לרופא, סעי למיון. כל טוב, צביה רן מטפלת מוסמכת בתהליך "המסע" היא-לה - נשים מטפלות ב(א)נשים ברפואה משלימה http://www.heal-la.co.il

מנהל פורום הריון ולידה - תמיכה